Warning: Creating default object from empty value in /www/wp-content/themes/savoy/includes/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 FAQ - Marvellous Mirrors

Verzending

Welke verzendmethoden zijn beschikbaar?

We versturen de spiegels aangetekend en verzekerd met Post NL.  Dit kost niets extra. Wil je graag gebruik maken van koerier of heb je de spiegel met spoed nodig? Dit is mogelijk, maar hiervoor berekenen we wel extra kosten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Verzend je de spiegels internationaal?

We versturen naar Nederland en België. Voor verzendingen buiten deze landen verwijzen we je naar onze internationale website.

Hoe lang duurt het voordat het pakket aankomt?

Onze ervaring is dat  1-2 werkdagen duurt voordat Post NL het pakket bezorgt. Dit geldt voor adressen in Nederland en België. Zodra we het pakket verzenden ontvang je per e-mail een track & trace code. Met deze code kan je de zending online volgen.

De spiegel is beschadigd bij het openen van het pakket. Wat moet ik nu doen?

Neem dan direct contact met ons op. We sturen je informatie over de vervolgstappen die je kan nemen.

Betaling

Welke betaalmethoden worden geaccepteerd?

We accepteren betalingen met PayPal, creditcard en iDEAL. Betalen via een bankoverschrijving is ook mogelijk. Als de betaling is ontvangen is de bestelling definitief en starten we met het maken van de spiegel.

Is het veilig online te kopen?

De website van Marvellous Mirrors heeft een SSL certificaat. Met SSL worden vertrouwelijke gegevens versleuteld verzonden, zodat ze niet onderschept kunnen worden. Betalingen op deze website zijn dus veilig.

Bestellen & Retourneren

Hoe plaats ik een bestelling?

Je kan een bestelling plaatsen in de shop van Marvellous Mirrors.

Hoe annuleer of wijzig ik mijn bestelling?

Je kan de aankoop annuleren door een e-mail te sturen naar info@marvellousmirrors.nl. Als je de aankoop wilt wijzigen kan dit tot 48 uur na bestelling.

Heb ik een account nodig om een bestelling te plaatsen?

Het is niet nodig om een account te openen voor het plaatsen van een bestelling. Met een account is het wél mogelijk om een overzicht te zien van de gemaakte bestellingen. Daarnaast kan je ook een recensie plaatsen over de spiegel op de website van Marvellous Mirrors.

Hoe volg ik mijn bestelling?

Als de spiegel klaar is voor verzending ontvang je een e-mail met een track & trace code. Zo kan je de zending van de spiegel online volgen.

Hoe kan ik de spiegel retourneren?

Volledige teruggave van het aankoopbedrag is mogelijk als je de spiegel binnen 14 dagen onbeschadigd terugstuurt. Bewaar daarom altijd de verzenddoos.

Wil je de spiegel terugsturen? Neem dan contact met ons op of lees eerst meer over retourneren en ruilen.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.