Warning: Creating default object from empty value in /www/wp-content/themes/savoy/includes/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Marvellous Mirrors heeft een missie voor Nederland

Over ons

marcus-nanda

Je wilt eens wat anders aan de muur dan een standaard spiegel. Je wilt iets uniek, sprankelend of juist expressieve muurkunst. In een exclusief ontwerp wat iedereen bewondert. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Even voorstellen

Wij zijn Nanda en Marcus en hebben een liefde voor reizen en kunst. Marcus is meubelmaker- en ontwerper en Nanda is freelance schrijver. We hebben elkaar in 2001 ontmoet terwijl we beiden backpackten door het paradijselijke Nieuw-Zeeland. We werden niet alleen verliefd op elkaar maar ook op dit prachtige land.

Toch kozen we  voor een toekomst in Nederland  en volgden we onze droom. Een bedrijf in exclusieve meubelkunst. De start was voorspoedig, maar toch moesten we dit door de crisis laten gaan. In de tussentijd al vele interieurs gezien waardoor we inspiratie opdeden voor een nog unieker idee. Het viel ons namelijk op dat wandspiegels in simpele, strakke lijsten waren gemaakt. En daarbij vaak in grote aantallen. Natuurlijk erg mooi, maar we bedachten dat het ook anders en beter kon. Spiegellijsten als kunst in prachtige, bijzondere ontwerpen.  Als een ware eycatcher aan de muur. Gemaakt met vakmanschap en oog voor detail.

Want we bedachten;

In de spiegel kijken moet een feest zijn. Welke dag het ook is en welk humeur je ook hebt.

Daarom zijn we gestart met Marvellous Mirrors. Onze ontwerpen zijn namelijk gewoon Marvellous 🙂 En niet alleen de ontwerpen maar ook het gehele creatieve proces. Alles doen we namelijk met de hand; van het maken en schilderen van de spiegellijsten tot het aanbrengen van de kleinste details. Daarnaast ontvang je bij iedere Marvellous Mirror een ‘certificate of authenticity’. Met dit geregistreerde certificaat weet je zeker dat je een origineel exemplaar bezit.

Online

Neem online een kijkje voor een prachtige spiegel in verschillende collecties; kunstspiegels, kinderspiegels, moderne spiegels en thema spiegels.

Vind je niets naar wens? Denk eens aan een spiegel op maat. Samen met jou maken we een exclusieve ‘custom made’ spiegel. Een one off, speciaal voor jou op maat gemaakt.

Ons Team

 • Marcus S. Jones BA Hon’s

  Founder & CEO

  Marcus Jones is de ontwerper en maker van Marvellous Mirrors. Hij heeft een BA Hon's in Furniture Design & Craftmanship en met zijn eindeloze creativiteit ontwerpt hij de meest uiteenlopende designs.

 • Nanda Hoog Antink

  Klantenservice

  Nanda onderhoudt het klantencontact van Marvellous Mirrors. Heb je een vraag over een spiegel? Zij helpt je graag!

Updating…
 • Geen producten in je winkelmand.