Warning: Creating default object from empty value in /www/wp-content/themes/savoy/includes/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Verpakken van spiegels met dozen op maat door Marvellous Mirrors

Verpakken van de Spiegels

Spiegels zijn kwetsbaar  om te verzenden. Daarom doen we er alles aan om de spiegel zo stevig mogelijk te verpakken.  We willen natuurlijk dat de spiegel in perfecte staat bij je aankomt. Daarom gebruiken we speciale verzenddozen op maat. De dozen zijn door een Nederlands bedrijf gemaakt en  bestand tegen een druk van 40 kg. We hebben ze uitgebreid getest en zo vele spiegels met succes verzonden.

De 10 stappen van verpakken

Stap 1

We verpakken de spiegel eerst in een dikke laag schuim. Deze laag voorkomt frictie of schade tijdens het transport.

Stap 2

We sluiten netjes de randen van de schuim verpakking, zodat de spiegel als een ‘tas’ is verpakt.

Stap 3

We voegen een dik stuk dubbellaags karton toe aan de zijde van het spiegelglas. Dit voorkomt de druk stukjes schuim tegen het spiegelglas. Dit soort gebeurt als er doos hardhandig wordt behandeld. Het stuk karton is de laatste barrière voor het spiegelglas.

Stap 4

Het pakket wordt daarna omgewikkeld in een dubbele laag bubbeltjes plastic. De grote bubbels absorberen druk bij onverwachte impact op de spiegel. Hetzelfde effect als je het pakket een paar meter boven de grond laat vallen.

ver pakken van spiegels

Stap 5

We leggen een dikke laag van polystyreenschuim op de bodem van de doos. Hier rust de spiegel op.

Stap 6

We voegen zakjes met lucht of stukjes schuim toe aan de bodem en rondom het pakket. Dit fungeert als een kussen voor de spiegel.  Het op maat gemaakte compartiment van de doos is speciaal ontworpen als suspensiesysteem. Als er druk op de doos plaatsvindt, dan krijgt de spiegel niets te verduren.

Stap 7

Het ingepakte pakket wordt voorzichtig in het interne compartiment gelegd. We zorgen ervoor dat het pakket genoeg ruimte heeft.

Stap 8

Het interne compartiment vullen we verder met kleine stukjes piepschuim. Deze stukjes schuim fungeren als buffer.

Stap 9

We plaatsen nog een laatste stuk stevig piepschuim. Zodra de deksel van de doos wordt gesloten is de spiegel strak verpakt. Klaar voor verzending naar jou!

Stap 10

Uiteindelijk is de doos gesloten en gesealed. En de spiegel is klaar om naar jou verzonden te worden. We gaan er vanuit dat ons wetenschappelijke onderzoek naar een bestendige doos het waard is geweest. En we kijken uit naar het moment dat je de spiegel ontvangt  🙂

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.